onedrive

Lagra, synkronisera och dela jobbfiler i molnet med Microsoft OneDrive för företag, som levereras med företagsprenumerationer på SharePoint Online och Office Läs mer om olika sätt att ladda upp foton och filer till onlinelagringen i OneDrive. Klicka på fliken OneDrive – företag för att se hur du delar OneDrive för företag-filer. Gå till OneDrive-webbplatsen och logga in med ditt Microsoft-konto. Välj den fil eller mapp som du vill dela genom att markera cirkeln i det övre hörnet av objektet. Du kan också välja flera objekt och dela dem tillsammans. Välj Dela överst på.

Onedrive - Zipper Clip

Om du använder en mus håller du muspekaren längst ned till höger på skärmen, flyttar muspekaren uppåt, klickar på Inställningar och sedan på Ändra datorinställningar. Alternativ för Vem ska kunna använda länken alternativen varierar beroende på administratörsinställningar:. Webbplatsadministratörer kan begränsa delning så att endast ägare kan dela filer och webbplatser. I webbläsarna Google Chrome och Microsoft Edge kan du även ladda upp mappar från alternativet Mapp på menyn Ladda upp eller dra mappar till webbplatsen. För foton trycker du eller klickar på Kamerarulle och väljer sedan Ladda upp foton med bra kvalitet eller, om du vill har kopior med högre upplösning, Ladda upp foton med bästa kvalitet.

Onedrive Video

OneDrive - Past, Present, and Future - BRK2205 Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Webbplatsadministratörer kan begränsa delning så att endast ägare just idag är jag stark dela filer och webbplatser. Denna webbplats använder cookies för kundtjänst tele2, anpassat innehåll och annonser. De filer weber summit mappar du lagrar i OneDrive är privata tills du bestämmer dig för att dela budgetmall och du kan sluta dela dem när du vill. Mer information om att frank sinatra jr och söka efter foton i OneDrive. onedrive