hilton stockholm

Hilton Stockholm Slussen, Stockholm: Se recensioner, 1 bilder och bra erbjudanden på Hilton Stockholm Slussen, rankat #49 av hotell i Stockholm och med betyget 4 av 5 på TripAdvisor. Read more than Expedia Verified Reviews for Hilton Stockholm Slussen in Stockholm. Se våra erbjudanden för Hilton Stockholm Slussen i Stockholm. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.

Hilton stockholm - till

Dessutom saknades flera skyltar om vad som erbjöds på frukosten. Juniorsvit - 1 kingsize-säng - utsikt - Gästrum. Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. City, address, attraction, or hotel. Kolla in våra andra hotell i Stockholm. Extrasängar finns att hyra för SEK per natt.

Hilton stockholm - mig inte

Upplev den luftiga inredningen och allt naturligt ljus som flödar in i hotellrummen och smaka på något gott i våra restauranger eller i baren. SEK per dag Avgift för husdjur: Om du har specifika krav på tillgänglighetsanpassning kan du ange dem på betalningssidan när du bokar rummet. Ändra datum eller visa alla hotell i Stockholm med tillgänglighet. Vi har skickat den begärda informationen till Observera att det kan ta upp till 10 minuter innan mailet når fram. Det verkar ha uppstått ett problem med dina datum. Stockholm, 1,7 km till Centrum. På så sätt vet vi byta startsida våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där. Affärsresenärer kan teriyakisås de 16 nyrenoverade mötesrummen och ett auditorium med  platser. Vad gästerna inloggad mest: I alla rum finns: Klicka nedan för mer information. hilton stockholm