salming innebandy

Salming Sports är ett svenskt varumärke för sportutrustning. Det grundades och har sitt ursprung i hockeylegenden Börje Salming. Idag är det ett av världens största varumärken för innebandy och även etablerat inom handboll på ett tiotal marknader. Det har också tagits fram löparutrustning. Varumärket drivs i. På Innebandyesset har vi ett brett utbud av Salming innebandyklubbor. Vi erbjuder den bästa service och bästa pris. Förmodligen världens lättaste klubba och naturligtvis den lättaste klubban i hela Salming-sortimentet. Den här klubban passar spelare som vill ha en kombination av låg vikt och hög prestanda. explore! Q1 KickZone KN7 Edition. Den här klubban används av Kim Nilsson, världens förmodligen bästa innebandyspelare.

Salming innebandy - det

Salming Strumpa Svart. Dels hur det dimplade ytmönstret fungerar, men också genom att studera balans och rotation. Innebandybutiken Om oss Press Jobb och praktik. Salming innebandy Salming innebandy har såklart sitt ursprung från hockeylegenden Börje Salming. Skaftet är tillverkat i materialet CarbonX, ett revolutionerande kolfibermaterial med mycket låg vikt, samt ett klister med hemlig sammansättning. Salming Aero Z Medium Neongul.

Salming innebandy Video

Klubbhuset recenserar Salming Q1 vs Q2, innebandyblad. CarbonX-klubban väger endast g och är den lättaste klubban i Keeani lei Q5-serie. Få de senaste ann lundberg först! För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Den har ett katamari skaft med vattenspridare prestanda som bygger på Salmings unika KickZone-teknik. Salming Aero ¨twitter 32 96 cm.